Mellandagsyoga med Tova Olsson

Mellandagsyoga med Tova
 
I mellandagarna, som ligger i utrymmet mellan det gamla och det nya, erbjudes du en klass som utgår ifrån Madhya, som betyder just utrymmet emellan, eller mittlinjen. Genom en omsorgsfullt utformad asanasekvens öppnar vi bröstrygg och höfter för att senare kunna sitta i en korts stund meditation, förhoppningsvis med en smak av Madhya som stillhet i center av vårt varande och görande. Välkommen att avsluta det gångna året, inleda det nya, och framför allt, uppleva nuet.
Klassen är mjuk och tillåtande och passar alla oavsett erfarenhet.
 
Tova Olsson är en uppskattad och mycket omtyckt lärare som även undervisar på Yogayama. Läs mer om Tova på www.tovayoga.se
 
Datum: 27 december
Tid: 18.00-20.00
 
Kostnad:
Ej medlem 300 kr
Klippkorts – och årsmedlem : ingår i medlemskapet
 
Bokning: Anmälan görs till infogbg@yogayama.se
 
Välkommen!

Schedule

  • December 27 , 2017 --December 27 , 2017
    18:00To20:00

Prices

  • Event
    Ej medlem 300 kr. Klippkort och årsmedlemmar: ingår

Teacher (s)

Tova Olsson

Hatha YogaVinyasa Yoga

Tova undervisar yoga i Göteborg sedan snart femton år tillbaka. Hon är utbildad religionsvetare (specialiserad inom yoga och tantra) och […]

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Norrköping

Hantverkaregatan 36
Norrköping, Sweden

+46 70 735 69 70

infonkpg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar