From Movement to Stillness  – Afterwork yoga med Shay Peretz

Come join us for a dynamic Vinyasa flow culminating in a seated Zazen inspired group meditation. We will travel from movement to stillness.

Some yoga experience is helpful but all are always welcome.

Efter klassen bjuder vi på chill och snacks!

Om Shay: Shay som är född i Israel och växt upp Argentina, har praktiserat yoga i över 15 år och influerats av lärare från Forrest yoga, Ashtanga Vinyasa, Vinyasa Flow och Bhakti yoga. Shay inspireras även av Zen meditation från sin längre praktik på Green Gulch Zen Center, ett Suzuki Roshi Soto baserat Zen kloster i San Fransisco. Shay är sedan flera år tillbaka baserad i Stockholm där han håller klasser på YogaShakti, Yogayama och på Yoga Om. I år är han även en av lärarna på Prana festivalen (9-10 sept, Göteborg)

Anmälan görs till infogbg@yogayama.se

Schedule

  • September 15 , 2017
    17:00To19:00

Prices

  • Workshop
    300 kr

Teacher (s)

Shay Peretz

Hatha YogaVinyasa Yoga

Born in Israel and raised in Argentina. Arrived in Stockholm from Venice, California.Shay has been in his practice for over […]

Location

Göteborg

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Norrköping

Hantverkaregatan 36
Norrköping, Sweden

+46 70 735 69 70

infonkpg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar