Music & Breath med Hanna Hax Linder och Jonas Rådahl

Onsdagen den 26/6 bjuder vi in till en stämningsfull kväll genom livemusik tillsammans med Hanna Hax Linder och Jonas Rådahl – en specialklass där du som elev får möjlighet att komma ned i varv och känna in musiken i din kropp genom andning, sång och djupgående meditation. En stund för dig själv att sträcka ut och landa i kroppen genom enklare restorative/yin övningar. En klass bara för dig, tillsammans med andra.

Vänligen observera att all bokning är bindande.

 

 

Wednesday June 26th we invite you to an atmospheric evening through live music together with Hanna Hax Linder and Jonas Rådahl – a special class where you as a student get the opportunity to get down to the laps and feel the music in your body through breathing, singing and in-depth meditation. 90 minutes for yourself to stretch and land in the body through simpler restorative / yin exercises. A class just for you, together with others. The class will be held in English.

Schedule

  • June 26 , 2019
    19:30To21:00

Prices

  • Workshop
    250 kr. 150 kr för årsmedlemmar.
  • Number of hours
    1,5 hrs

Teacher (s)

Hax Hanna Linder

Hatha Yoga

Hanna kom i kontakt med yogan 2009 då hon följde med en vän till en yogastudio i London. Detta ledde […]

Jonas Rådahl

Special classesYin YogaHatha Yoga

Jonas Rådahl is a senior teacher who has been practicing and studying yoga for nearly 20 years. As a teacher […]

Course includes

En restorative- och yin baserad klass med avslappning, musik, sång, andning, gemenskap och meditation. Klassen kommer hållas på engelska.

Prior Knowledge

Inga förkunskaper krävs.

After completing the course

Efter genomförd klass kan du som elev förvänta dig en avslappnad och härlig känsla både i kropp och knopp.

Setup

Musik, allsång och djupgående meditation.

Location

Yogayama Östermalm Jungfrugatan 8, Stockholm

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar