Restorative och chakra yoga med Sarah Jonsson

Heldag med Sarah Jonsson, Yogayamas master teacher i Retorative yoga

Förmiddag: Chakrasystemet – människans energisystem
Enligt yogatraditionen har människan har sju stycken energicentra s.k Charkas, som sammanstrålar längs ryggraden. Syftet med denna grundade Chakraklass är att öka cirkulationen, i energisystemet, med hjälp av medveten andning och olika asanas (yogapositioner) i en följsam rytm. Vi inleder med en kort teoretisk introduktion av Chakrasystemet, för att sedan praktisera visdomen på yogamattan.

Datum: 13 maj
Tid: kl 10.00-12.00
Kostnad: 400 kr (300 kr för medlemmar)

Eftermiddag: Restorative – ge dig själv tid och utrymme för kravlöst varande

Restorative – möjligheten att landa och koppla av under denna tre timmar långa vilostund. Med hjälp av olika yogapositioner skapar vi de bästa förutsättningarna för kroppen, nervsystemet och sinnet att varva ner och påbörja återhämtningen. Man stannar en längre position med intentionen att underlätta en djupavslappning som är både stressreducerande och återuppbyggande.

Datum: 13 maj
tid: kl 14.00-17.00
Kostnad: 500 kr (400 kr för medlemmar)

Kostnad för båda workshoparna: 800 kr (600 kr för medlemmar)

Anmälan görs till infogbg@yogayama.se

Om Sarah Jonsson: Sarah har undervisat yoga i drygt 15 år. Hon har en bakgrund inom beteende vetenskap med examen i psykologi, inriktning stress och coopingstrategier. Sedan 2008 studerar Sarah restorative och terapeutisk yoga med Judith Hanson Lasater. Sarah arbetar med workshops, rtetreats och utbildningar både i Sverige och internationellt.

Schedule

  • May 13 , 2018 --May 13 , 2018
    10:00To17:00

Prices

  • Workshop
    Chakra yoga 400 kr (300 för medlemmar) Restorative yoga 500 kr (400 kr för medlemmar) 800 kr för båda klasserna (600 kr för medlemmar )

Teacher (s)

Sarah Jonsson

Yoga for Kids and TeensRestorativeGravidyoga/Prenatal Yoga and Mamma-baby YogaYin YogaHatha Yoga

Sarah Jonsson har undervisat olika former av hathayoga sedan millenium och är verksam både i Sverige och utomlands. Hon har en […]

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar