Senioryoga – Sjöstaden

Vi fokuserar på rörelser som förbättrar rörlighet, styrka och balans. Yogan hjälper oss även med att skapa harmoni och balans mentalt.

Genom regelbunden yogaträning stärker du muskler och skelett. Yogan kan hjälpa att lindra samt förebygga skador och sjukdomar. Du ökar din styrka både kroppsligt och mentalt.
Rörelserna anpassas till var och ens förmåga. Anpassad efter dig som är över 65 och för dej som är under rehabilitering eller av annan anledning behöver en mjuk yoga.
Lärare: Kerstin Moreau

Schedule

  • January 28 , 2019 --March 18 , 2019
    10:00To11:00

Prices

  • Course
    1200
  • Number of hours
    8 hrs

Teacher (s)

Kerstin Moreau

RestorativeYin YogaHatha Yoga

Kerstin is healing herself by practicing and sharing yoga. It is important for her to be genuine and that her […]

Location

Yogayama Sjöstaden

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar