Temaklass : Fokus Mysore- Backbend

Vi fortsätter med “Temaklasser” som är specialklasser. Klasserna hålls av lärare från vårt gedigna Mysoreprogram och lärare från vår utbilningsverksamhet. Du kan förvänta dig intressanta djupdykningar av lärare med spetskompetens inom området.

31/8 kl. 18:00-20.00 Fokus: Mysore (Ashtanga) – Backbends

In the class we will explore the backbends in the First and Second series of the Ashtanga Yoga System. You don’t have to be an Ashtanga practitioner to take part in this Theme-class.

Even if you practice another yoga style you will benefit greatly from this evening. You just need to be interested in backbending and want to add to your skill set.”

Temaklasserna ingår i alla medlemskap och kan även bokas för dig med klippkort (1 klipp) eller som enstaka klass (300kr). Bokas som vanliga klasser enligt ordinarie villkor.

 Vid frågor mejla info@yogayama.se )

Schedule

  • August 31 , 2023 --August 31 , 2023
    18:00To20:00

Prices

  • Event
    Kostnadsfri för medlemmar

Teacher (s)

David Fredriksson

David is one the most experienced Ashtanga teachers in Sweden. He’s first contact with yoga was back in 1993 while […]

Location

Yogayama Östermalm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar