Temaklass endast för medlemmar: Fokus Anatomi

Vi fortsätter med årets nyhet “Temaklasser” som är specialklasser endast tillgängliga för er medlemmar. Klasserna hålls av lärare från vårt Mysoreprogram och från vår gedigna utbildningsverksamhet, där innehållet på klasserna är valda delar från utbildningsmaterialet. Du kan förvänta dig intressanta djupdykningar av lärare med spetskompetens inom området.

16/12 kl. 19.15-20.45 Fokus Anatomi med Tove Åsell.

Yoga anatomi

Vi kommer att analysera några av kroppens leder och belysa vad som kan påverka och begränsa oss i vår yoga asanapraktik. Utgångspunkten är att skapa en ökad förståelse och medvetenhet för den egna kroppen och dess rörelse.

Upplägg: temaklassen innehåller teoretiska moment och asanas, kom gärna i bekväma eller yogakläder. 

Endast bokbar för dig med medlemskap Basic eller Premium.Vid frågor eller för anmälan, mejla tt@yogayama.se.

Schedule

  • December 16 , 2021 --December 16 , 2021
    19:15To20:45

Prices

  • Event
    Endast medlemmar (kostnadsfritt)

Teacher (s)

Tove Åsell

Yogayama ClassesYin Yoga

Jag har nog yogat sedan barnsben, utan att jag själv satt epitetet yoga på det. När jag i vuxen ålder […]

Location

Yogayama Östermalm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar