Specialklass BIOpH+ med fokus fothälsa

Som yogi vet du vikten av dina fötter, de är dina “rötter” som grundar dig och ger stabilitet. I denna klass har vi fokus på foten som helhet. Som ni kanske sett i butiken har vi hittat, som vi tycker, fantastiska svenska produkter som är helt biologiskt nedbrutbara specialiserade på fothälsa.
Klassen inleds med en föreläsning av BIOpH+, som kommer prata om fotens betydelse för hela kroppens välmående. Därefter börjar en klass på 45 min med fokus fötter, ledd av Carina Schütt.

När: Måndag den 23/5
Tid: 19:15-20:30
Lärare: BIOph+ samt Carina Schütt

Pris: Klassen är inlagt som en vanlig klass i vårt schema, då gäller alltså kostnadsfritt för medlemmar, ett klipp för klippkortskunder och det går även att köpa En klass och boka in sig.
En klass och våra kort köper du i studion, på hemsidan eller direkt i vår app.

Välkommen!

Schedule

  • May 23 , 2022 --May 23 , 2022
    19:15To20:30

Prices

  • Workshop
    Kostnadsfri klass för medlemmar, 1 klipp för Klippkortskunder och 300kr för övriga
  • Number of hours
    1,25 hrs

Teacher (s)

Carina Schutt

RestorativeGravidyoga/Prenatal Yoga and Mamma-baby YogaHatha Yoga

Carina har en bakgrund bestående av akademiska studier inom beteendevetenskap. Med över 20 års professionell samlad erfarenhet av träning och […]

Prior Knowledge

Inga förkunskaper krävs.

Location

Yogayama Östermalm – Jungfrugatan 8, Stockholm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar