Swedish Fashion & Beauty Day 2018

Du får genom Yogayama gå 2 betala för 1 när du anger koden: “FABYOGAYAMA” vid bokning.

Vårt fokus under mässan kommer vara #andningskollen

Hur vet du att du andas rätt?

Kom till vår monter varje heltimme för en enkel genomgång av hur du med hjälp av din andning kan minska stress och få en mer balanserad vardag.

Att lära sig andningsövningar och låta de få en naturlig plats i vardagen, även om det bara är fem minuter, gör att vi får lättare att behålla lugnet i vardagen och få mer ork och energi. Enligt yogan kan man genom att styra andningen upprätta balans mellan kroppens och psykets funktioner. Det finns andningsövningar för olika behov och tillfällen.

Fördelarna med rätt andningsteknik minskar stress och främjar avslappning, ökar koncentrationen, aktiverar det parasympatiska nervsystemet och ger lugn och ro, förbättrar syreintaget i kroppen vilket berikar blodet och syrehalten i hjärnan och är bra för matsmältningen.

Låt oss tillsammans utforska vårat andetag genom medveten närvaro. Välkommen!

Läs mer här:
https://sv-se.invajo.com/event/swedenfashionbeautyday2018/swedenfashionbeautyday2018

Schedule

  • October 27 , 2018
    12:30To18:00

Prices

  • Event
    Se info på bokningsidan

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Norrköping

Hantverkaregatan 36
Norrköping, Sweden

+46 70 735 69 70

infonkpg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar