Teknikklass – Armbalanser

Har du yogat en tid och intresserad av hur man tryggt och säkert kommer in i mer avancerade yogapositioner? Då är denna teknikklass för dig. Vi kommer titta närmare på yogapositionernas anatomi och skapa grundläggande styrka och struktur för att säkert och effektivt gå in i positioner du kanske inte tidigare trodde du kunde. Under denna workshop kommer du bygga styrka, en djupare förståelse för linjering och teknik och helt säkert förvåna dig själv med vad du kan göra!

Varje klass inleds med förberedande andningsövningar (pranayama) som följs av ett värmande vinyasa flöde vilket naturligt leder oss in i de positioner vi fokuserar på. Det kommer finnas gott om plats och tid att utforska, leka, prova på och ställa frågor.

Lärare: Mariell Ehlin
29 sept

Fokus: Armbalanser
Bakasana (Kråkan)
Parsva Bakasana (Sidokråkan)
Koundinyasana I.

13 okt

Fokus: Bakåtböjningar
Salabhasana (Gräshoppan)
Dhanurasana (Bågen)
Urdha Dhanurasana (Bryggan)

17 nov

Fokus: Inversioner
Sirsasana (Huvudstående)
Salamba Sarvangasana (Skulderstående)
Halasana (Plogen)

Tid: kl 10-12
Kostnad: 295 kr per klass eller 750 kr för alla 3 klasserna. Klasserna ingår i årsmedlemskap Premium. Har du medlemskap Basic eller klippkort betalar du 250 kr per klass eller 650 kr för alla 3 klasserna
Anmälan: infogbg@yogayama.se eller direkt i appen vid mån av plats (kan bokas 14 dagar i förväg)

Välkommen!

Schedule

  • September 29 , 2018 --September 29 , 2018
    10:00To12:00

Prices

  • Workshop
    295 kr per klass. 750 kr för alla 3 teknikklasserna. Klasserna ingår i medlemskap Premium. Har du Basic medlemskap eller klippkort betalar du 250 kr per klass eller 650 kr för alla 3.

Teacher (s)

Mariell Ehlin

Hatha YogaVinyasa Yoga

Född och uppvuxen i norra Sverige, har Mariell bott och arbetat en stor del av sitt liv i Kalifornien. Sedan […]

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar