Teknikklass- Surya Namaskar, Solhälsning

Teknikklass – Surya Namaskar

Solhälsningen är en hyllning till solen, en bugning av tacksamhet till dess livgivande strålar.
Under klassen djupdyker vi i Solhälsningen, denna kompletta serie av 12 positioner som mjukt och graciöst avlöser varandra. Serien ger en flödande variation på framåtfällningar och bakåtböjningar där du på ett effektivt sätt ökar rörligheten i hela ryggraden, höfterna andra viktiga leder i kroppen. Med solhälsningens olika positioner växlar du mellan muskelansträngning och avspänd stretch i synkronisering med ditt andetag vilket främjar avslappning och bidrar till att du lättare mjuknar i kropp och sinne.
Serien används traditionellt i början av din asana praktik för att värma upp och förbereda kroppen innan du går vidare till andra mer statiska positioner. Solhälsningen har även en kraftfull effekt på sinnet, den kallar på din uppmärksamhet och håller dig mer närvarande vilket bidrar till att du tränar ditt sinne att vara mer koncentrerat. Långsamt lär du dig att bli mer uppmärksam på de inre förändringar som tar plats, avslappning, acceptans och en känsla av att vara tillfreds.
Under 1,5 timme får vi tid att grundligt gå igenom hela serien. En position i taget testas och diskuteras för att du ska hitta in i den efter egen förmåga. Vi undersöker hur andetaget utförs beroende på vilken position du befinner dig i samt strävar efter att hitta flöde och det meditativa i sekvensen.
Kom och lär dig serien från grunden eller bara finslipa din praktik

Lärare: Elin Rikkinen
Datum: 31 oktober
Tid: kl 18.30-20.00
Kostnad: Klassen ingår för dig som har vårt Premium medlemskap. Har du Basic medlemskap eller klippkort betalar du 195kr. Ej medlem 250kr
Anmälan: infogbg@yogayama.se

Välkommen!

Schedule

  • October 31 , 2018 --October 31 , 2018
    18:30To20:00

Prices

  • Workshop
    Klassen ingår för dig som har vårt Premium medlemskap. Har du Basic medlemskap eller klippkort betalar du 195kr. Ej medlem 250kr

Teacher (s)

Elin Rikkinen

Hatha Yoga

För Elin är yogapraktiken ett fantastiskt redskap som används för att skapa inre ochyttre harmoni. Ett verktyg för att arbeta […]

Location

Yogayama Göteborg

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar