Teknikklasser med Mariell Ehlin

Sommarkurs – Teknikklass med Mariell

Vill du lära dig mer om huvudstående, triangeln eller utveckla din teknik i Krigare B? Välkommen till våra teknikklasser i sommar där du har möjlighet att fördjupa din yogapraktik.

Varje tillfälle liknar upplägget för en vanlig Vinyasa klass dvs vi startar med mjuka rörelser som får kroppen att vakna, för att sedan flöda genom stående och sittande portioner. Vi avslutar med avslappning och Shavasana. Det som skiljer sig är att varje klass kommer bygga på ett specifikt tema med fokus på den tekniska aspekten av yoga asanas, dvs anatomi och linjering. Vi arbetar i grupp, två och två om man vill eller på egen hand. Block, vägg, bälten kommer vi använda till hjälp.

—–
Klass 9 jul
Vi utforskar nedåtgående hund närmare, särskilt på vilket sätt vi använder våra armar och händer för att avlasta handleder. Med rätt teknik underlättar vi belastningen i våra leder vilket vi kan ta med oss om vi är nyfikna på att lära oss mer om huvudstående som vi också kommer få tillfälle att göra här.

Klass 11 juli
Under denna klass utforskar vi linjering i triangel positionen, inkl tvistande triangeln. Triangelpositionen är en av de vanligare yogapositionerna. Men det betyder inte att den inte är värd att granskas närmare. Höften särskilt men även fötter och ben som bygger basen till formen.

Klass 13 juli
Denna klass ligger fokus på att stå stadigt i Krigare B och när grunden är lagd i Krigare B, applicerar vi dessa principer till förlängd sidovinkel samt bunden förlängd sidovinkel. Och kanske en och annan överraskning hinner vi med. Vem vet!
—-

Varje klass är designade runt ett tema. Klasserna bygger inte på varandra, så du kan gå alla 3 klasserna eller välja en klass.

Klasserna är öppna för alla, både du som praktiserat yoga en tid och du som är lite mer ny.

Lärare: Mariell Ehlin

Datum: 9 juli, 11 juli och 13 juli

Tid: kl 10.00-11.30

Kostnad: 295 kr per klass eller 750 kr för alla 3 klasserna.
Klasserna ingår i årsmedlemskap Premium.
Har du medlemskap Basic eller klippkort betalar du 250 kr per klass eller 650 kr för alla 3 klasserna
Är du student, arbetssökande eller +65 har du 20% rabatt.
Anmälan: infogbg@yogayama.se

Schedule

  • July 09 , 2019 --June 09 , 2019
    10:00To11:30

Prices

  • Course
    295 kr per klass eller 750 kr för alla 3 klasserna. Se mer info om priser för medlemmar i text
  • Number of hours
    1,5 hrs hrs

Teacher (s)

Mariell Ehlin

Hatha Yoga

Född och uppvuxen i norra Sverige, har Mariell bott och arbetat en stor del av sitt liv i Kalifornien. Sedan […]

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar