Temaklass Bakåtböjningar med Martina Cederqvist

En två timmar lång temaklass där vi tittar på bakåtböjningar.

Bakåtböjningar är ett fantastiskt sätt att röra kroppen i den motsatta riktningen än vad vi är vana med till vardags. De öppnar upp för andetaget och mer prana, livsenergi. Men de kan även vara problematiska och göra ont.
Vi kommer att titta på vad som behöver förlängas och vad som behöver stärkas, för att kunna utföra en säker bakåtböjning.
Vi jobbar med linjering, assistering och en medveten sekvens som leder upp till en grupp av liknande bakåtböjningar.
Den här workshopen är perfekt för dig som är lärare eller dig som vill fördjupa din förståelse.

Martinas lärarutbildning kommer från Yogaworks i USA (500 RYT). Hon har en stor passion för asanas och linjering och den terapeutiska effekten av yoga. Hennes sätt att undervisa är enkelt men tydligt, inspirerat av Iyengar och Ashtangayoga och inkluderar rörelse med andetag, medveten sekvensering, individuell modifiering och justering, kroppsnärvaro och andning.
Hon studerar kontinuerligt med olika lärare för att hålla sig inspirerad. Hon är även en del av Yogayamas 200 h lärarteam.

Datum: 5 december
Tid: Kl 18.00-20.00
Kostnad: 300 kr. Medlemmar hos Yogayama 250 kr
Anmälan: infogbg@yogayama.se

Schedule

  • December 05 , 2019 --December 05 , 2019
    18:00To20:00

Prices

  • Event
    300 kr. Medlemmar hos Yogayama 250 kr

Teacher (s)

Martina Cederqvist

Yogayama ClassesRestorativeHatha Yoga

Martina has been practicing yoga since 2003 and teaching since 2013.  She has a big passion for asanas and alignment […]

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar