Temaklass endast för medlemmar: Anatomi

Våra “Temaklasser” är specialklasser endast tillgängliga för er medlemmar och TT elever Klasserna hålls av lärare från vår utbildningsverksamhet Yogayama Teacher Training®, där innehållet på klasserna är valda delar från program och utbildningsmaterial. Du kan förvänta dig intressanta djupdykningar av lärare med spetskompetens inom området.

17/11 kl. 19.15-20.45

Endast bokbar för dig med medlemskap årskort  och våra TT elever. Vid frågor eller för anmälan, maila till info@yogayama.se.

Schedule

  • November 17 , 2022 --November 17 , 2022
    19:15To20:45

Prices

  • Workshop
    Endast medlemmar (kostnadsfritt)

Teacher (s)

Carina Schütt

RestorativeGravidyoga/Prenatal Yoga and Mamma-baby YogaHatha Yoga

Carina har en bakgrund bestående av akademiska studier inom beteendevetenskap. Med över 20 års professionell samlad erfarenhet av träning och […]

Location

Yogayama Östermalm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar