Temaklass: Fokus Yin Yoga

Vi fortsätter med “Temaklasser” som är specialklasser. Klasserna hålls av lärare från vårt gedigna utbildningsverksamhet, där innehållet på klasserna är valda delar från utbildningsmaterialet. Du kan förvänta dig intressanta djupdykningar av lärare med spetskompetens inom området.

28/3 kl. 18:00-19.30 Fokus Yin Yoga

Upplägg:

Temaklass: Yin Yoga från ett energiperspektiv  

Trots att Yin Yoga inte härstammar från Kina på det sätt som vi utövar det på idag, har Yin Yoga vävts samman med kinesisk medicin på ett sätt som gör att vi kan förstå vad som händer i kroppen under en Yin Yoga klass på ett djupare plan. Yin Yoga är inte kinesisk medicin, men har likheter med akupunktur när det gäller fokus på kroppens nätverk och system av fascia. I denna temaklass introduceras du till förståelseför dessa kopplingar och vad som faktiskt kan hända i kroppen under en Yin Yoga klass med avseende på meridianer, qi och fascia. En klass där du kan ta din Yin Yoga praktik ett steg vidare för att utforska praktikens mer subtila aspekter. 

 Klassen är utformad så att praktik och teori vävs samman. Det innebär att den första delen av klassen är informativ under tiden positionerna praktiseras, för att successivt övergå till ett tyst utforskande. 

Temaklasserna ingår i alla medlemskap och kan även bokas för dig med klippkort (1 klipp) eller som enstaka klass (300kr). Bokas som vanliga klasser enligt ordinarie villkor.

 Vid frågor mejla info@yogayama.se )

Schedule

  • March 28 , 2023 --March 28 , 2023
    18:00To19:30

Prices

  • Event
    Kostnadsfri för medlemmar

Teacher (s)

Sofie Ringsten

Yin Yoga

Sofie Ringsten är idag en av Sveriges ledande Yin Yoga lärare och utbildare. Hon har sedan flera år utbildat yogautövare […]

Location

Yogayama Östermalm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar