Temaklass: Fokus Pilates Yoga Core

Vi fortsätter med “Temaklasser” som är specialklasser. Klasserna hålls av lärare från vårt gedigna utbildningsverksamhet, där innehållet på klasserna är valda delar från utbildningsmaterialet. Du kan förvänta dig intressanta djupdykningar av lärare med spetskompetens inom området.

21/3 kl. 18:00-19.30

Lärare: Annika Berger

Upplägg: Detta är en praktisk samt en teoretisk klass

Under denna temaklass på 90 min så fokuserar vi på PilatesYoga som är en fysisk, dynamisk, kraftfull core- och hållningsträning med fokus på rörlighet. Det här är ett kombinationklass där vi tar de bästa bitarna från pilates och hathayoga. Vi kommer gå igenom en hel del teknik och samtidigt praktisera på djupet men framförallt kommer vi ha en givande kväll ihop där vi släpper vintern och välkomnar våren och ljuset som är på väg.

Temaklasserna ingår i alla medlemskap och kan även bokas för dig med klippkort (1 klipp) eller som enstaka klass (300kr). Bokas som vanliga klasser enligt ordinarie villkor.

 Vid frågor mejla info@yogayama.se )

Schedule

  • March 21 , 2024 --March 21 , 2024
    18:00To19:30

Prices

  • Event
    Kostnadsfri för medlemmar
  • Number of hours
    1,5 h hrs

Teacher (s)

Annika Berger

RestorativePranayamaHatha YogaVinyasa Yoga

Annika är yogalärare, ayurvedisk terapeut, idrotts och hälsopedagog. Idag arbetar hon främst med personliga yogamöten, att coacha människor på deras […]

Location

Yogayama Östermalm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar