Temaklass Hängivelse med Tova Olsson

Hanuman och Hängivelse

Våren och påsken är hängivelsen och återuppståndelsens tid, då både naturen och vi med den, vaknar till nytt liv. Under den här tiden firas även Hanuman Jayanti som betyder Hanumans seger. I yogisk mytologisk tradition är Hanuman representanten för just hängivelse och mod. Genom sitt berömda “leap of faith” visar han oss hur kärleken till något större inte bara stärker oss utan erbjuder en väg hem till vår sanna natur. Under annandag påsk utforskar vi Hanumans rika mytologi och alla de asanas som associeras med honom, genom ett flöde som berör både hjärta och hamstrings.

Datum: Annandag Påsk 13 april
Tid: kl 15.00-17.00
Kostnad: 300 kr.
Medlem med årskort: Ingår i medlemskapet
Medlem med klippkort: 250 kr eller 2 klipp på klippkortet

Anmälan: infogbg@yogayama.se
Anmälan är bindande.

Schedule

  • April 13 , 2020 --April 20 , 2020
    15:00To17:00

Prices

  • Event
    Ej medlem: 300 kr. Ingår i medlemskapet för dig med årskort. Har du klippkort betalar du med 2 klipp eller 250 kr

Teacher (s)

Tova Olsson

Hatha Yoga

Tova undervisar yoga i Göteborg sedan snart femton år tillbaka. Hon är utbildad religionsvetare, specialiserad inom yoga och tantra i […]

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar