Temaklass: Inversioner

Temaklass

Våra Temaklasser är till för dig som vill utveckla din praktik och få ökad förståelse för mer fysiskt utmanande positioner. Vi lägger fokus på teknik så du på ett lugnt, metodiskt och säkert sätt kan praktisera i din egen takt utifrån dina förutsättningar. Du kommer även få tips på olika övningar kopplade till positionerna som du kan göra på egen hand för att bygga upp din styrka och flexibilitet.

29 oktober: Huvudstående
19 november: Handstående
3 december: Armbalanser

Tid: kl 11.30-13.00

Lärare: Hanna Nilsson

Kostnad: 250 kr per tillfälle eller 600 kr för alla tre klasserna. Anmälan görs till: infogbg@yogayama.se

Medlemmar (dvs du har ett årskort eller ett aktivt klippkort) bokar som vanlig klass.
Kostnadsfri Prova På gäller ej dessa klasser.

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Norrköping

Hantverkaregatan 36
Norrköping, Sweden

+46 70 735 69 70

infonkpg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar