Temaklass “Sangha” med Anja Bergh

Sangha – Tid för gemenskap
 
Kom och njut en långklass med Anja Bergh och en sal full av människor som älskar rörelse! I en sekvens av rörelseövningar som leder till asana som avslutas i reflektion påminner vi oss själva om att vara närvarande i mörkrets högtider och att dela med oss först och främst av oss själva, inte bara av vår fantasi om jordens resurser (vi är ju tekniskt sett också är en av jordens resurser). Temat för klassen som vi försöker bada i genom rörelse är att generera din egen energi utan att sprida den för långt bort. Så den kan ge näring och trygghet till dig.
 
Datum: 21 december
Tid: 11.00-13.00
Kostnad: 395 kr. Medlem hos Yogayama 350 kr
anmälan: infogbg@yogayama.se

Schedule

  • December 21 , 2019 --December 21 , 2019
    11:00To13:00

Prices

  • Workshop
    395 kr. Medlemmar hos Yogayama 350 kr

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar