Temaklass Saraswati med Tova Olsson

Saraswatis namn betyder hon som associeras med det som flödar, såsom musik, dans och inspirerat tal. Hon är den visdomskvalitet som förknippas med estetisk förfining, studier och intuitiv kunskap. Innan höstterminen inleds vördar vi henne, som den del av oss som alltid är redo att lära och som längtar efter verklig visdom. Som den del av oss som är redo att omfamna disciplin och rutin som vägen till kreativt flöde. Genom mytologiskt berättande, somatisk utforskning, asana och mantra guidas du till en plats av intuition, inspiration och insikt.

Alla nivåer av deltagare är välkomna.

Ta gärna med ett skrivblock och penna.

Kostnad: 300 kronor. 200 kr för dig som är medlem hos Yogayama.

Anmälan: infogbg@yogayama.se

 

Schedule

  • August 23 , 2020 --August 23 , 2020
    17:00To19:00

Prices

  • Workshop
    300 kr. Medlemmar hos Yogayama 200 kr

Teacher (s)

Tova Olsson

Hatha Yoga

Tova undervisar yoga i Göteborg sedan snart femton år tillbaka. Hon är utbildad religionsvetare, specialiserad inom yoga och tantra i […]

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar