The joy of Living workshop & concert med Satyadev Barman

The Joy of Living
Workshop & concert

Balans och glädje börjar med ett balanserat sinne. Satyadev är inspirerar från hjärta till hjärta. Denna kväll delar han med sig av yogafilosofins pärlor. Hur vi med yogans hjälp håller
sinnet i jämvikt & kanske det svåraste; hur bibehåller vi balansen genom livets olika förhållanden och utmaningar. I denna workshop kommer Satyadev att dela med sig av sina insikter i att uppnå balans, glädje, lugn och ro i vardagen genom berättelser och läror från de gamla yoga-skrifterna.

Workshopen avslutas med en bhajanskonsert/kirtan där Satyadev delar sin musik & mantrasång.

Datum: 11 maj
Tid 17.00-20.00
Kostnad: 450 kr. Medlemmar hos Yogayama 350 kr.
Anmälan: infogbg@yogayama.se

Schedule

  • May 11 , 2019 --May 11 , 2019
    17:00To20:03

Prices

  • Event
    450 kr. Medlemmar Yogayama 350 kr
  • Number of hours
    3 tim hrs
X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar