Tonårsyoga HT20 – Östermalm

Kursen syftar till att ge yngre yogaelever verktyg för att i vardagen kunna hitta fokus, balans och hantera stress. Fokuset under kursen kommer vara att stärka kropp och sinne och ge en ökad förståelse av närvaro genom andning, rörelse och avkoppling. Yogan är vinyasabaserad vilket betyder att det finns ett dynamiskt flöde av rörelser i klassen. Varje kurstillfälle avslutas med guidad avkoppling. Tonårsyogakursen riktar sig till ungdomar mellan 13-15 år.

Tonårsyoga kurs 12 ggr. Uppehåll för lov. v.44
Onsdagar 16:30-17:45,

Sista anmälningsdatum till kursen 23 augusti 2020.

Teen yoga classes offer  younger students useful tools to be more focused, balanced, kind and less effected by internal and external stress.  Over 16 class meeting times, this teen yoga course explores what it means to be present through breath, movement and relaxation.

The course will focus on strengthening the body and the mind through yoga asana, breathing and relaxation. The asana practice will be based on Vinyasa Yoga to release energy and make the mind focused.  Each class ends with focusing and guided relaxation.

Teen yoga course is for kids between age 13-15.

Our aim is to create a safe place for your  teenagers to see their true potential and to grow as happy and balanced humans.

Teacher (s)

Anakin Wagner

Hatha Yoga

Med en bakgrund som ingenjör gick Anakin på sin första yogaklass för att balansera ett stillasittande arbetsliv framför datorn. Naturligt […]

Course includes

Varför vill vi på Yogayama att barn och tonåringar ska börja yoga?

Att få in yogan tidigt i livet som en motvikt mot allt föränderligt runtikring oss tror vi kan göra skillnad för dagens tonåringar. Yogalärares erfarenheter av att hålla i yogaklasser för barn berättar om hur mycket barnen uppskattar att bara få vara. En stund av vare sig prestation, jakt på guldstjärna eller betyg A. 

Vi är därför mycket glada för att efterfrågan på barn och tonårsyoga är så stor. Vi har gjort det ännu enklare för dem att kunna komma och yoga hos oss. Nytt för hösten är att vi har ett klippkort speciellt för tonåringar som gäller på vårt ordinarie schema. Kortet går att köpa online via hemsidan,
i vår app Yogayama eller fysiskt i studion.

Location

Yogayama Östermalm, Jungfrugatan 8

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar