Träningsglädje med löpning och yoga!

Yoga + löpning = sant!

Lär dig njuta av kombinationen löpning och yoga med löpcoachen Jenny Klockare Rossby från Rootcamp. Under denna workshop blir du medveten om hur du genom att stärka dina fötter och släppa prestationskraven kan börja springa på ett hållbart och skonsamt sätt och älska det. Du får också denna förmiddag uppleva fördelarna med att kombinera löpningen med yoga för en sund och frisk kropp som håller länge.

Vi träffas löparklädda på Yogayama för 45 min föreläsning. Därefter löptränar vi 45 minuter i skönt och behagligt tempo och avslutar med 30 minuter lugn yoga som leds av Catarina Olvenmark.

Workshopen passar dig som är ny till löpning och/eller yoga och dig som har erfarenhet men vill få lite tips och idéer om hållbar löpning.

Varmt välkommen!

Datum: 5 maj
Tid: kl 10.00-12.00
Plats: Yogayama
Pris: Ej medlem 295 kr. Workshopen ingår för årsmedlemmar med medlemskap Premium. Medlemmar med Basic medlemskap eller klippkort hos Yogayama 150 kr Medlemmar i Rootcamp 150 kr.
Anmälan: infogbg@yogayama.se, medlemmar hos Yogayama kan boka i appen i mån av plats.

Schedule

  • May 05 , 2019 --May 05 , 2019
    10:00To12:00

Prices

  • Workshop
    Ej medlem 295 kr. Workshopen ingår för årsmedlemmar med medlemskap Premium. Medlemmar med Basic medlemskap eller klippkort hos Yogayama 150 kr Medlemmar i Rootcamp 150 kr.
  • Number of hours
    2 tim hrs

Location

Yogayama Skanstorget

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar