Workshop – chakrayoga

Enligt yogatraditionen består vi inte bara av den fysiska kroppen utan även av ett energisystem. Dessa energier rör sig genom energikanaler som förenas i det som inom yogatraditionen kallas chakrasystemet. Varje chakra står för olika egenskaper som vi kan balansera på olika sätt genom bl a yoga, andningsövningar och meditation. Blockeringar i chakrasystemet, dvs energisystem, kan leda till en upplevelse av trötthet, smärta, oro, sömnlöshet, ilska, håglöshet och att inte dugaeller att räcka till. I den yogiska filosofin innebär ett balanserat chakrasystem en grund för god hälsa, goda relationer, kreativitet, sinnesro och livslust.

Du kommer i den här workshopen få en ökad förståelse för hur chakrasystemet fungerar, hur de påverkar dig och hur du med enkla övningar har en möjlighet att påverka obalanser och öka ditt välmående.

Vi varvar teori med praktik och du kommer få med dig tips och övningar som du kan använda dig av i din vardag på egen hand. Klassen passar alla.

Datum: 8 september
Tid: 17.00-19.00
Kostnad: 300 kr. Medlemmar med Medlemskap Basic eller klippkort 195 kr. Workshopen ingår för medlemmar med årskort Premium.
Anmälan: infogbg@yogayama.se

Lärare: Catarina Olvenmark

Välkommen!

Schedule

  • September 08 , 2019 --September 08 , 2019
    17:00To19:30

Prices

  • Workshop
    300 kr. Medlemmar med Medlemskap Basic eller klippkort 195 kr. Workshopen ingår för medlemmar med årskort Premium.
  • Number of hours
    2 hrs hrs

Teacher (s)

Catarina Olvenmark

RestorativeYin YogaHatha Yoga

Yogan har varit en del av Catarinas liv under drygt 15 år och hennes yogapraktik har framför allt sina rötter […]

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Norrköping

Hantverkaregatan 36
Norrköping, Sweden

+46 70 735 69 70

infonkpg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar