Workshop Vinyasa Core – Therese

Core är en engelsk term och betyder ”kärna”, vår core är vårt centrum för styrka och balans i kroppen. Core Yoga kombinerar traditionella coreövningar med en vinyasa flow yoga-klass. Vi fokuserar på övningar som skapar styrka och stabilitet i området runt främst mage och rygg där vi ofta är svaga.

Halva klassen kommer att inriktas på övningar för att hålla bålen stark och stabil vilket förbättrar hållningen i yogapositioner samt din andningskapacitet. Flödesdelen av klassen kommer att fokusera på yoga rörelser för att öka flexibiliteten, bygga styrka, förbättra balans och minska stress.

En stark core är viktig för såväl hållningen som för en skadefri kropp, den ökar vår kroppskännedom och stärker de muskler vi behöver i vardagen.

Klassen passar alla som vill stärka sin core och som hanterar Vinyasa 1-2, klassen kommer att vara fysiskt ansträngande, men eleven anpassar klassen efter egen förmåga och tar vila när det behövs.
Pris 250 kr (studenter, arbetssökande och pensionärer 20% rabatt).
Medlemmar med klippkort betalar 2 klipp för workshopen. Workshopen ingår för Medlem Premium.

Schedule

  • October 13 , 2018 --October 13 , 2018
    09:00To11:00

Prices

  • Workshop
    250 kr
  • Number of hours
    120 min hrs

Teacher (s)

Therese Å. Tankred

Therese har länge haft ett intresse av holistisk livssyn, andlighet och hälsa. Yogan hittade hon första gången 2009, och här […]

Location

Yogayama Norrköping - Hantverkaregatan 36

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar