Yin och Restorative med Sarah Jonsson

Ge dig själv tid och utrymme att utforska olika former av stillhet.

Under våren bjuds möjligheten att integrera kombinationen av Yin- och Restorative yoga. Praktiken inleds i mjuka yinpositioner för att balansera nervsystemen, tillåta sinnet att varva ner och påbörja återhämtning. För att sedan landa in i olika restorative-positioner för avslappning, vila och återuppbyggnad.

Sarah Jonsson har arbetat som yogalärare de senaste femton åren. Hon studerar terapeutisk yoga tillsammans med Judith Hanson Lasater.

NÄR: 27/5

TID: 15:30 – 18:30

PLATS: SJÖSTADEN

PRIS: 420 SEK (årsmedlemmar 390 SEK)

ANMÄLAN

Teacher (s)

Sarah Jonsson

RestorativeGravidyoga/Prenatal Yoga and Mamma-baby YogaYin YogaHatha Yoga

Sarah Jonsson har undervisat olika former av hathayoga sedan millenium och är verksam både i Sverige och utomlands. Hon har en […]

Location

Hammarby Sjöstad

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar