Yin Yoga Explore Workshop Style Class

Yin yoga – the layers of the rebound

Vilan mellan vilan. Vad innebär det egentligen och varför är den så viktig? Vad kan vi lära oss av stillheten efter varje yin yoga position – och hur kan vi föra med oss lärdomar av denna stillhet ut i livet utanför yogamattan? Under ca 2, 5 h går vi djupt in i essensen av yin yoga och hur vi lager för lager skalar av för att nå djupet och tyngden av vårt skelett. Get ready to go deep with(y)in.

Avslutande frågestund

Vi avslutar med frågestund om yin yoga, med frågan ”varför” som kärna – för att utforska och skapa förståelse för varför yin yoga påverkar oss bortom vad vi ibland kan sätta ord på. Stunden baseras på deltagarnas frågeställningar och önskemål, med fokus på yin yoga ur ett individperspektiv.

För vem?

Yin yoga lärare och dedikerade elever.

Anmälan görs via workshops@yogayama.se

 

Schedule

 • June 03 , 2018
  13:00To15:30

  Yin yoga – the layers of the rebound

 • June 03 , 2018
  15:30To16:00

  Avslutande frågestund

Prices

 • Workshop
  490 kr Medlemmar 390 kr
 • Number of hours
  3 hrs

Teacher (s)

Sofie Ringsten

Yin Yoga

Sofie Ringsten är idag en av Sveriges ledande Yin Yoga lärare och utbildare. Hon har sedan flera år utbildat yogautövare […]

Location

Jungfrugatan 8

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar