Yinyoga workshop med Sofie Ringsten

Yin Yoga workshop med Sofie Ringsten

Välkommen till en heldag med yin yoga tillsammans med Yogayama´s yin yoga master teacher och teachers trainer, Sofie Ringsten. En dag med fokus på yin yogans anatomiska och mentala aspekter som utforskas genom två långa yin yoga klasser, och som avslutas med en frågestund.

9.00 – 11.30
Fascia och Skelettvariationer – vad är det som stoppar mig i en yogapostion?
Under denna klass introduceras du till en funktionell attityd inom yoga, där fokus ligger på varje individ och dess unika förutsättningar, med utgångspunkt från tension och kompression. Vi utgår från olika fokusområden i yin yoga positionerna, där varje position anpassas och modifieras efter individens behov. Under tiden du vilar i yin yoga positioner får du lyssna till varför fascia är så viktigt att jobba med, och hur yin yoga påverkar fascia.

13.00-15.30
Feel the Rebound – vad är Qi?
Under denna klass stannar vi extra länge i positionerna, för att sedan uppleva vilan mellan vilan, det vill säga vilan mellan yin yoga positionerna, som kallas för rebound. I en rebound får vi en känsla för Qi, som är den ”osynliga energi” som rör sig i hela kroppen, och som även är förknippad med våra meridianer och fascia. En lång och djup yin yoga klass som avslutas med en frågestund kring yin yoga och Yogayamas´s yin yoga teacher training.

Workshopen passar alla som vill fördjupa sin praktik och få ökad förståelse för YinYogans positiva effekter.

Tid: kl 9.30-15.30

Kostnad: 845 kr. För årsmedlemmar eller medlemmar med ett aktivt kort (5,10 eller 20 kort) 695 kr.

Anmälan: infogbg@yogayama.se

Schedule

  • October 28 , 2017 --October 28 , 2017
    09:30To15:30

Prices

  • Workshop
    845 kr. För årsmedlemmar eller medlemmar med ett aktivt kort (5,10 eller 20 kort) 695 kr.

Teacher (s)

Sofie Ringsten

Yin Yoga

Sofie Ringsten är idag en av Sveriges ledande Yin Yoga lärare och utbildare. Hon har sedan flera år utbildat yogautövare […]

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar