Yoga Basics med Anna Gordh Humlesjö

Den här workshopen passar dig som vill gå till grunden med yoga oavsett om du aldrig har yogat tidigare, eller vill hitta tillbaka till din yogapraktik. Du är välkommen oavsett om du har träningsvana, känner dig stel som ett kylskåp, eller inte riktigt förstått skillnaden mellan “hund och kobra.”

En introduktion till dynamisk yoga, andning och mindfulness i lugn takt. Upptäck hur yoga inte bara är ett kraftfullt verktyg för att stärka kroppen och lugna sinnet, det kan vara väldigt skönt och roligt också.

Teacher (s)

Anna Gordh Humlesjö

Special classesHatha Yoga

Anna Gordh Humlesjö har utvecklat sin egen vinyasa flow yogastil där kreativa, smarta och sköna rörelsesekvenser möter influenser från modern […]

Location

Sjöstaden

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar