Yoga & the Body med Paulina Dunker

Vi undersöker kroppens anatomi och ser hur vi kan släppa spänningar och motstånd så att vi lättare kan slappna av in i våra asanas. Vi ser också hur vi kan använda kroppen för att låta sinnet slappna av och lättare hamna i meditation. Alla nivåer välkomna.

Workshopen guidas på engelska (och svenska vid behov) men är lätt att följa. Välkommen!

Exploring the anatomy of the body and how we can soften the resistance in order to relax into the asanas. Also how we can use the body to move into stillness and meditation. All levels welcome.

Medlemmar med klippkort betalar 2 klipp för workshopen. Workshopen ingår för Medlem Premium. Anmälan i appen eller via infonkpg@yogayama.se

 

 

Teacher (s)

Paulina Dunker

Hatha YogaVinyasa Yoga

Paulina har en bred bakgrund inom såväl affärslivet som idrottslivet och detta har haft stor inverkan på var hon befinner […]

Location

Yogayama Norrköping - Hantverkaregatan 36

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar