Yoga for Guys – Kursstart oktober 2019

Yoga For Guys är perfekt för dig som vill börja med yoga men vill ha något som bygger styrka och rörlighet. Den passar också dig som hållt på ett tag och vill ha en veckovis rutin tillsammans med andra.

Under kursen går vi igenom grunderna i yogan, fokuserar på grundstyrka och framförallt – yogar tillsammans oavsett hur viga eller stela vi är. Kursen är lämpad för killar som är nybörjare eller som yogat ett tag och vill lära sig mer om grunder och framförallt få en kontinuitet i yogan. Du behöver inga förkunskaper, inga dyra yogamattor eller några speciella kläder. Det enda som behövs är din vilja att lära dig, vilja att utmana dig själv men också respekten för att möta din kropp och dig själv där du är.

Ashkan Safaee, som håller kursen, hämtar en hel del inspiration från att kombinera yogan med andra discipliner inom rörlighetsträning och den som tänker sig väldigt långsamma och avslappningsfokuserade yogaklasser kommer upptäcka att klasserna snarare är dynamiska och styrkebaserade men också lämnar dig med ett lugn och fokus inför helgen.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR KURSSTART
• Du behöver inte vara vig innan kurs
• Du behöver inga förkunskaper
• Du behöver ingen svindyr yogamatta
• Du behöver mjuka och sköna kläder att yoga i, samt vara barfota under klassen
• Du behöver ett öppet sinne och viljan att lära dig
• Du har viljan av att vilja utmana dig själv

OCH KOM IHÅG – alla andra är inte bättre än du…

I kursen ingår lån av handduk samt grötfrukost uppe hos BodyBuddy med tillhörande kaffe som serveras fram till kl. 10:30.

Uppehåll v.48 29/11

Schedule

  • October 25 , 2019 --December 20 , 2019
    07:00To08:15

    Uppehåll den 29/11

Prices

  • Course
    2 800kr inkl. lån av yogamatta, handduk och grötfrukost med tillhörande kaffe.

Teacher (s)

Ashkan Safaee

Ashkan Safaee är killen som tränade cross-fit och löpning 5 dagar i veckan. Under den perioden så märkte han av […]

Location

Yogayama Östermalm – Jungfrugatan 8, Stockholm

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar