Yoga for Guys – Feb-Mar 2019 Östermalm

Yoga for Guys är en yogakurs utvecklad för män, där det är okej att inte kunna nå sina tår för att vara med!

Under kursen går vi igenom grunderna i yogan, fokuserar på grundstyrka och framförallt – yogar tillsammans oavsett hur viga eller stela vi är. Kursen är lämpad för killar som är nybörjare eller som yogat ett tag och vill lära sig mer om grunder och framförallt få en kontinuitet i yogan. Du behöver inga förkunskaper, inga svindyra yogamattor eller några speciella kläder. Det enda som behövs är din vilja att lära dig, vilja att utmana dig själv men också respekten för att möta din kropp och dig själv där du är.

Kursstart: 01 Feb. 07:00 – 08:15. 8ggr.

PLATS: JUNGFRUGATAN

PRIS: 2 800kr inkl. lån av yogamatta, handduk och grötfrukost.

NOTE: The last two weeks (13 and 20 March)  will meet on Wednesday morning.

Schedule

  • February 01 , 2019 --March 20 , 2019
    07:00To08:15

Prices

  • Course
    2 800kr inkl. lån av yogamatta, handduk och grötfrukost.

Teacher (s)

Ashkan Safaee

Yogayama erbjuder en Yoga for Guys kurs tillsammas med Ashkan Safaee på fredagsmorgnar på Jungfrugatan.

Location

Jungfrugatan

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar