Nystart – Intensivkurs

3-dagars komma-igång-kurs

Den här intensivkursen är för dig som har yogat tidigare och önskar komma igång igen. Under tre dagar yogar vi tillsammans i en och en halv timme. Lärare på kursen är Annika Berger som är en erfaren välutbildad yogalärare som också är en av våra huvudlärare som håller kursen på vår yogalärarutbildning.

Varmt välkommen att starta det nya året med oss på Yogayama Östermalm!

När: 7-9 Januari 2020

Lärare: Annika Berger

Tid: Kl 17:30-19:00
Kostnad: 650 kr

Observera att all bokning är bindande. 

Teacher (s)

Annika Berger

RestorativePranayamaHatha Yoga

Annika är yogalärare, ayurvedisk terapeut, idrotts och hälsopedagog. Idag arbetar hon främst med personliga yogamöten, att coacha människor på deras […]

Location

Östermalm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar