Yoga & Meditation med Magnus Fridh

Yoga & Meditation med Magnus Fridh

Vi hälsar Magnus varmt välkommen tillbaka till oss!

En workshop där vi under två timmar tillsammans kommer att utforska stillasittande meditation och meditation i rörelse.

Ashtanga Yoga är utformad för att gradvis öppna kroppen och fördjupa andningen genom en intelligent sekvenserad serie av positioner. Vi rör oss i en lugn jämn takt igenom positionerna. Under delar av klassen rör vi oss synkroniserat till en takt för att utforska närvaro och meditation i rörelse.

I den stillasittande delen kommer vi med hjälp av stillhetsmeditation (Shamata) utforska hur vi kan förhålla oss till stress och negativa känslor. Lära oss att förstå vissa grundprinciper inom meditationen och hur vi med hjälp av dem kan hitta en djupare vila och återhämtning i vår vardag.

Klassen passar alla nivåer och inga förkunskaper krävs

Om Magnus Fridh:
Magnus började meditera i tonåren och har genom studier i tibetansk buddhism och indologi fördjupat sig inom ämnet. Han undervisar grupper i Ashtangayoga, mindfulness och meditation och är även en av grundarna till Mindfulness Appen.

Datum: 7 mars 2019
Tid: Kl 17.30-19.30
Kostnad: 295 kr. För medlemmar 250 kr
Anmälan: infogbg@yogayama.se

Välkommen!

Visa mindre

Schedule

  • March 07 , 2019 --March 07 , 2019
    17:30To19:30

Prices

  • Event
    295 kr. För medlemmar 250 kr

Location

Yogayama Göteborg

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar