Nybörjarkurs, Steg 2

Kursen fortsätter där Steg 1 slutade, vilket betyder att denna kurs bygger vidare på det vi tidigare har gått igenom – allt för att du ska kunna ta dina yogakunskaper vidare och fortsätta utvecklas. Kursen passar även dig som yogat tidigare men inte har yogat på ett tag och vill pigga upp minnet vad gäller dina yogakunskaper. Kursen hålls på svenska och matta finns att låna kostnadsfritt på plats i studion. Vill du är du givetvis varmt välkommen att ta med din egen matta. 

Kursen kommer hållas tre gånger under hösten och det här är den andra. 

Yoga for Beginners, Steg 2

This course continues where Steg 1 left off. The course will be teached in Swedish.

Teacher (s)

Linn-Isabell Vesterlund

Special classesHatha Yoga

Efter avslutade gymnasiestudier präglades de följande 15 åren av att kringresandes mestadels på egen hand, nyfiket utforska världen och olika […]

Location

Yogayama Östermalm – Jungfrugatan 8, Stockholm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar