Yoga för nybörjare med Mariell Ehlin

Yoga för nybörjare

Är du nyfiken på yoga, var det längesen du tränade yoga, eller vill du helt enkelt bara fördjupa dina nuvarande yogakunskaper? Då är denna kurs i yoga något för dig. Här får du steg för steg lära dig grunderna i yoga. Vi kommer att gå igenom de grundläggande positionerna och även lära oss mer om yogaandningen.

Nivå: Nybörjare

Lärare: Mariell Ehlin

När: 4 okt, 11 okt, 18 okt, 25 okt
Tid: Kl 17.15-18.30
Kostnad för 4 ggr: 1295 kr, i kostnaden ingår 2 valfria öppna klasser som kan nyttjas under kursperioden (värde 440 kr) Årsmedlemmar: 995 kr

Anmälan görs till infogbg@yogayama.se

Schedule

  • October 04 , 2018 --October 25 , 2018
    17:15To18:30

Prices

  • Course
    1295 kr, i kostnaden ingår 2 valfria öppna klasser som kan nyttjas under kursperioden (värde 440 kr) Årsmedlemmar: 995 kr

Teacher (s)

Mariell Ehlin

Hatha YogaVinyasa Yoga

Född och uppvuxen i norra Sverige, har Mariell bott och arbetat en stor del av sitt liv i Kalifornien. Sedan […]

Location

Yogayama Göteborg

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar