Yoga & Run – träningsglädje!

Yoga + löpning = sant!

Lär dig njuta av kombinationen löpning och yoga med löpcoachen Jenny Klockare Rossby från Rootcamp. Under denna workshop blir du medveten om hur du genom att stärka dina fötter och släppa prestationskraven kan börja springa på ett hållbart och skonsamt sätt och älska det. Du får också denna förmiddag uppleva fördelarna med att kombinera löpningen med yoga för en sund och frisk kropp som håller länge.

Vi träffas löparklädda på Yogayama för 1 timmes föreläsning. Sedan springer vi 45 minuter i skönt och behagligt tempo och avslutar med 45 minuter lugn yoga som leds av vår lärare Fanny Olsson.

Workshopen passar alla.

Varmt välkommen!

Datum: 26 augusti
Tid: kl 10.00-12.30
Plats: Yogayama
Pris: Ej medlem 295 kr. Workshopen ingår för årsmedlemmar och medlemmar med klippkort hos Yogayama betalar med 2 klipp. Medlemmar i Rootcamp 150 kr.
Anmälan: infogbg@yogayama.se, medlemmar hos Yogayama kan boka i appen i mån av plats.

Schedule

  • August 26 , 2018 --August 26 , 2018
    10:00To12:30
  • April 24 , 2019

Prices

  • Event
    295 kr. Studenter, arbetssökande och 65+ 20%. Workshopen in går för årsmedlemmar. Klippkortsmedlemmar betalar med 2 klipp
X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar