Yogaevent & boksignering med Josefine Bengtsson

Yogalärare Josefine Bengtsson kommer till oss i Göteborg den 22 augusti för att hålla en workshop samt signera sin nyligen lanserade bok, YOGA & MEDITATION – lär dig lyssna på din kropp.

För att landa ner i kroppen leder Josefine en härlig FLOW klass kl 17.00-19.00. Under denna härliga eftermiddag kommer vi på ett lekfullt sätt mixa & matcha traditionell yoga med andra spännande tekniker. Efter klassen bjuder vi på fräscha snacks & juicer.

Josefine vill med sin undervisning inspirera människor att flytta sin uppmärksamhet från huvudet och ner i kroppen. Eventet passar fint både för dig som är nybörjare och praktiserat yoga under en längre tid.

För frågor maila gärna josefine@yogiakademin.se eller läs mer om Josefine på www.yogiakademin.se

Kom och känn in kroppen, kläm på boken eller köp med dig ett signat ex hem

Anmälan görs till infogbg@yogayama.se
Datum: 22 augusti, 17.00-19.00
Pris: 300 kr

Anmälan görs till infogbg@yogayama.se

Schedule

  • August 22 , 2017
    17:00To19:00

Prices

  • Event
    300 kr

Location

Göteborg

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar