YogaFusion – retreat vid havet

YogaFusion 19 – 21 oktober

Yogadagar vid havet

Vi bjuder in till ett fantastiskt tillfälle att fylla på energiförråden med en inspirerande och avkopplande yogahelg mitt i den bohuslänska skärgården.

Till YogaFusion är alla välkomna. Oavsett om du är nybörjare eller har mer erfarenhet så kommer du få möjlighet att välja mellan olika yogaklasser, meditation, löpning och inspirerande föreläsningar.

Vi hälsar dig varmt välkommen till en riktigt skön må bra helg med massor av yoga, gott sällskap, spa och god mat i en underbar och havsnära miljö.

Mer information och anmälan: https://www.tanumstrand.se/paket/yoga-fusion-tanumstrand-19-21-oktober/
Vid anmälan senast 31 augusti ger via 10% rabatt på helgpaketet fredag-söndag.

Lärare och föreläsare: Mariell Ehlin, Sam Aziz, Shay Peretz, Ulrika Friberg, Monika Björn, Pia Lund, Jenny Klockare Rossby, Ulrica Kollberg och Catarina Olvenmark

YogaFusion genomförs i samarbete med Tanumstrand, Ulrica Kollberg och Yogayama Göteborg.

Schedule

  • October 19 , 2018 --October 21 , 2018
    17:00To12:00

Prices

  • Retreats
    Se information Tanumstrands hemsida https://www.tanumstrand.se/paket/yoga-fusion-tanumstrand-19-21-oktober/

Location

Tanumstrand, Bohuslän

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar