YogaFusion Tanumstrand

YogaFusion
I mars är det dags för nya yogadagar vid havet. Ett fantastiskt tillfälle att fylla på energiförråden med en stärkande och avkopplande yogahelg precis vid strandkanten, mitt i den bohuslänska skärgården.

Till Yogafusion är du välkommen både som nybörjare och mer erfaren utövare. Som tidigare YogaFusions bjuder vi in till ett 30 tal olika aktiviteter såsom olika former av yoga, meditation, utomhusträning, löpning och föreläsningar.

Helgens team av lärare, instruktörer och föreläsare är: Sam Aziz, Johanna Alvin, Erica Palmcrantz Aziz, Pia Lund, Karina Kibsgård, Jonna Martinsson, Ulrica Kollberg, Catarina Olvenmark mfl.

För helgens program i sin helhet se nedan länk.

Kostnad: 3995 kr per person i del i dubbelrum

Läs mer och boka nu: https://www.tanumstrand.se/paket/yogafusion-tanumstrand-15-17-mars/

Schedule

  • March 15 , 2019 --March 17 , 2019
    17:00To12:00

Prices

  • Retreats
    3995 kr per person

Location

Tanumstrand Hotel & Spa Grebbestad

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar