Yogayama Teacher Training Göteborg: informationsmöte

Är du nyfiken och vill veta mer om Yogayama’s utbildning för yogalärare. Anmäl dig till någon av våra kommande informationskvällar. Här finns möjlighet att få en känsla för kursens upplägg och innehåll samt chansen att ta upp alla tänkbara praktiska frågor kring studier, betalning med mera. Varmt välkommen!

När du varit på informationsmötet får du en fribiljett att använda på valfri yogaklass (ej Mysore).

Skicka in din anmälan via mail till: tt@yogayama.se. Meddela vilket datum du önskar komma.

Läraren som undervisar klassen har tidigare gått yogalärarutbildningen på Yogayama och du får därmed en fantastisk möjlighet att ställa frågor till läraren om utbildningen.

 

Skicka din anmälan till: tt@yogayama.se

Schedule

 • March 18 , 2019
  17:30To18:30
 • April 15 , 2019
  17:30To18:30
 • May 20 , 2019
  17:30To18:30
 • June 17 , 2019
  17:30To18:30

Location

Yogayama Göteborg, Skanstorget 6, Göteborg

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar