Yogayama Teacher Training – kom och prova en del av vår utbildning

Nu låter vi dig få prova på delar av vårt väletablerade utbildningsprogram under en halvdag.
Upplägget passar alla åldrar, nivåer och fysiska förutsättningar.

Upplägg:

09:00-10:30 Morgonpraktik
10:30-11:00 Paus (ta med egen frukost)
11:00-12:00 Föreläsning, samt information om hur en dag är uppbyggd,
12:00-12:30 Frågor och svar om utbildningen samt kort avslutning med sittande praktik

Lärare: Nenne Folkeson
Datum: söndag 17 mars
Tid: 09:00-12:30 
Pris: Kostnadsfri
Avbokning 24 h innan den inbokade tiden, i annat fall sker en debitering om 200 kr 

Anmälan görs till tt@yogayama.se

Yogayama erbjuder ett genomarbetat utbildningsprogram där du som elev har möjlighet att lära dig yoga på djupet, oavsett om du vill bli yogalärare eller vill ta din egna träning till en ny nivå. Vid examen kan du som väljer att gå vidare med att lära ut yoga ansöka om ett internationellt certifikat från Yoga Alliance.

Yoga växer snabbt i Sverige och vår förståelse har ökat för hur yogaträningen kan få oss att må bättre, men även yogans effekter på återhämtning efter att ha gått in i väggen eller rehabilitering av gamla idrottsskador. Att yoga kan stötta både när det gäller det själsliga planet så väl som den fysiska kroppen blir allt fler utövare medvetna om.

Som ett resultat av den popularitet som yoga-traditionen har fått finns ett stort behov av välutbildade yogalärare. Vi har lång erfarenhet av att utbilda på en hög kunskapsnivå, med fokus på Hatha Yoga, erbjuder Yogayama en av de mest utförliga yogalärarutbildningen i Skandinavien genom ett unikt och genomarbetat upplägg, som bland annat innefattar digitala hjälpmedel och utbildningen förmedlas av några av landets mest erfarna yogalärare.

Välkommen!

Schedule

  • March 17 , 2024 --March 17 , 2024
    09:00To12:30

Prices

  • Workshop
    kostnadsfri
  • Number of hours
    3,5 hrs

Teacher (s)

Nenne Folkeson

Restorative

Nenne började undervisa yoga direkt efter den första 200-timmarsutbildningen på Yogayama 2012. Det är en ära att få dela yoga. […]

Prior Knowledge

Inga förkunskaper krävs.

Location

Yogayama Östermalm – Jungfrugatan 8, Stockholm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar