Yuleyin med Jenny Lindgren – Sjöstaden

Varmt välkommen till en kväll av sällsam stillhet.

Med fokus vänligt riktat inåt låter vi det inre livet få större utrym­me för en stund. Vi tar hjälp av yinyogans meditativa positioner för att ge tid till att lyssna in och uppmärksamma det stunden presen­terar.

Vi stannar upp och låter kropp, sinne och andetag hitta varandra igen och ger ger näring till mellanrummen. Det finns ingenting vi ska uppnå eller förbättra, bara ge plats och omsorg till det som vill få plats.

Kanske blir det en naturlig avrundning av det som varit, en hyllning till årstidens långsamhet, en in-landning i vilandets natur, där all rörelse har sitt ursprung och sin återkomst.

Stanna en stund efter, om du vill, för värmande glögg och annat gott.

Pris: 400 kr (360 kr för årsmedlemmar)

Schedule

  • December 22 , 2019 --December 22 , 2019
    15:30To17:30

Prices

  • Workshop
    400
  • Number of hours
    2 hrs

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar