Yulmarknad på Yogayama!

God jul och varmt välkomna till Yulmarknaden på Yogayama den 12 december!

Det kommer att bjudas på glögg och pepparkakor under dagen samt specialerbjudande i butiken (perfekt för yogin på din jul lista!).

Gratis yogaklasser
På Jungfrugatan kl 19.15 erbjuder vi en gratis klass med Hax Hanna Linder. På Hammarby Allé kl 18.00 erbjuder vi en gratis klass med Kelly Lawson Pihl.  Gratis klass är först till kvarn som gäller. Bokning för klassen sker via mail (workshops@yogayama.se) eller i receptionen från 08:00 den 11 december. Vänligen hämta din biljett i receptionen innan klass.

Erbjudanden på våra Klippkort*
• Köp ett 5-klippkort få 6 klipp (1150kr)
• Köp ett 10-klippkort få 12 klipp (2100kr)
• Köp ett 20-klippkort få 23 klipp (3700kr)
• Köp ett 50-klippkort få 55 klipp (8700kr)

*Erbjudanden på kort gäller vid köp i butik den 12 december.

Fantastiska erbjudanden i butiken
Butiken kommer att vara välfylld med allt från props och hudvårdsprodukter. Hitta fantastika erbjudanden i butiken under hela dagen – perfekt för yogin på din jul lista.

JULKLAPPSTIPS! 
Ge bort presentkort i julklapp och låt mottagaren själv välja!

Köp en yogakurs!
Yogakurser för nybörjare, tonåringar, eller barn – startar januari 2018, den perfekta julklappen till en vän eller familjemedlem

Varmt Välkomna!

Location

Jungfrugatan och Sjöstaden

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar