Gällande covid-19

Med anledning av den nuvarande Corona-situationen vill vi informera om hur Yogayama agerar. Till att börja med vidtar vi de åtgärder som krävs utifrån Folkhälsomyndighetens direktiv. Samtidigt håller vi oss ständigt uppdaterade med information från de svenska myndigheterna.

Vi säkerställde i början av mars att ingen i vår personal i huset hade vistats i de länder eller områden som då bedömdes vara riskområden. Vi har nu utökat restriktionen med en karantän under inkubationstiden för samtliga utlandsresor för all personal i huset. Detta gäller även resor framöver, så länge det finns risk för smitta.

Vi påminner även våra elever om Yogayamas ordinarie studioregler. Dvs att vi uppmanar att endast komma till klass om ni känner er fullt friska, samt att följa de aktuella riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten i det fall att ni har vistats på plats eller befunnit er i en situation med risk för smitta. Det är aldrig hälsosamt att praktisera någon form av fysik aktivitet med infektion i kroppen.

Vi har dragit ner på deltagarantalet i våra salar och öppnar i så stor mån det går att öppna upp mellan sal 1 och 2 för att göra att det blir luftigare mellan er elever på klass samt att ge möjlighet att öka avstånd mellan mattor.

Avseende lånemattor skall dessa alltid rengöras både före och efter användning. Rengöringsmedel finns som tidigare i anslutning till lånemattorna. Naturligtvis är det i denna situation alltid bäst att ta med egen matta.

I omklädningsrum, lounge och utanför salar hittar ni flaskor med handsprit, som ni kan använda som komplement till den ordinarie handhygien. Yogayama håller öppet som vanligt och vi kommer fortsätta att följa Folkhälsomyndighetens direktiv.

I en situation med en allmänt förhöjd oro i samhället ser vi värdet av att hålla en plats som Yogayama öppen för dem som vill upprätthålla sin träning både på ett fysiskt och mentalt plan. 

Vi vill också passa på att tacka vårt Yogayama-community som visar sin styrka och sans i dagar som dessa. Den support vi har fått för att vi håller öppet och har gjort detta till en plats att komma till, är över vår förväntan. Vi har gjort mycket för att Yogayama skall kännas som en säker plats att vara på, men man vet aldrig reaktionerna. Vi tror starkt på att erbjuda en plats av stabilitet när mycket runtomkring oss är instabilt, vi tror på att det finns en vilja hos er att stödja de lokala företagen så att de finns kvar, vi tror på att fortsätta att vara arbetsgivare i en bransch med låg säkerhet för alla våra lärare som är frilansare. Detta är vårt sätt att ta ansvar. Stor tack än en gång för ert stöd!

Har ni frågor är ni alltid välkomna att höra av er till oss på info@yogayama.se

Ta hand om er!

Yogayama Östermalm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar