YogaFusion Tanumstrand

Yogafusion TanumStrand 15-17 mars I mars är det dags för nya yogadagar vid havet. Ett fantastiskt tillfälle att fylla på energiförråden med en stärkande och avkopplande yogahelg precis vid strandkanten, mitt i den bohuslänska skärgården. Till Yogafusion är du välkommen både som nybörjare och mer erfaren utövare. Som tidigare YogaFusions erbjuder vi en helg med

book

Prices

* All prices are in SEK
  • Paid with the reservation. Invoice on the remaining balance is due 60 days before departure.

We partnered with HUMAN FINANCIAL meaning you can borrow interest free for up to 12 months.

Dates

  • 15-17 mars 2019

Yogafusion TanumStrand 15-17 mars
I mars är det dags för nya yogadagar vid havet. Ett fantastiskt tillfälle att fylla på energiförråden med en stärkande och avkopplande yogahelg precis vid strandkanten, mitt i den bohuslänska skärgården.

Till Yogafusion är du välkommen både som nybörjare och mer erfaren utövare. Som tidigare YogaFusions erbjuder vi en helg med 30-tal aktiviteter med olika former av yoga, meditation, inspirerande föreläsningar, löpning och utomhusträning. Allt i en havsnära miljö med gemenskap och glädje i fokus.

Teamet av yogalärare, föreläsare och instruktörer under den här helgen: Sam Aziz, Johanna Alvin, Erica Palmcrantz Aziz, Jonna Martinsson, Pia Lund, Karina Kibsgård, Ulrica Kollberg, Catarina Olvenmark mfl

För mer info om helgens program se nedan länk.

YogaFusion Tanumstrand i samarbete med Tanumstrand Hotel och Spa, Ulrica Kollberg och Yogayama Göteborg

Pris exempel per person i del i dubbelrum 3995kr

Läs mer och boka nu: https://www.tanumstrand.se/paket/yogafusion-tanumstrand-15-17-mars/

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Norrköping

Hantverkaregatan 36
Norrköping, Sweden

+46 70 735 69 70

infonkpg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar