Det är med stor glädje som vi presenterar Yogayama Teacher Training 200h i Oslo.

Yogayamas utbildningsprogram ger dig möjlighet att lära dig yoga på djupet, oavsett om du vill bli yogalärare eller för att fördjupa din egen förståelse för yoga. Som ett resultat av den popularitet som yogan har fått finns ett stort behov av välutbildade yogalärare. Vi har lång erfarenhet av att utbilda på en hög kunskapsnivå.

Yogayamas 200 timmars Teacher Training är en internationell grundkurs för blivande yogalärare godkänd av Yoga Alliance, ett av de få internationella organ idag som certifierar yogalärare och yogaskolor. Sedan 2012 har Yogayama erbjudit sin välrenommerade ”Education in Yoga” både i Stockholm och i Göteborg. Yogayamas Teacher Training är en genomarbetad utbildning av högsta kvalitet med några av landets främsta lärare inom sina områden.

Varmt välkommen till Yogayamas utbildningsprogram och välkommen att bli en del av oss!

More dates and places

Masterclasses i Oslo

Har du frågor?

Kontakta oss på tt@yogayama.se eller + 46 8 20 90 83

Pris & Betalning

Totala priset för Yogayama 200-timmars yogalärarutbildning är 45 500 NOK (49 000 SEK) inklusive moms (inklusive anmälningsavgiften på 5 000 NOK). Anmälningsavgiften betalas vid anmälan av kursen och resten av beloppet skall vara oss tillhanda 60 dagar före kursstart. Observera att anmälningsavgiften inte återbetalas. 

SUPER EARLY BIRD
6 500:-  rabatt

Betala Yogayama 200-timmars yogalärarutbildning i sin helhet senast den 30 april 2019 och få en rabatt på 6 500 NOK! Med Super Early Bird-rabatten är utbildningens totala pris 45 500 NOK inklusive moms. Denna rabatt kan inte kombineras med andra erbjudanden. Sista dagen för att erhålla Super Early Bird-rabatt är den 30 april 2019.

EARLY BIRD
3 200:- rabatt

Betala Yogayama 200-timmars lärarutbildning i sin helhet 5 månader före kursens startdatum och få en rabatt på 3 200 NOK! Med Early Bird rabatten är utbildningens totala pris 42 300 NOK inklusive moms. Denna rabatt kan inte kombineras med andra erbjudanden. Sista dagen för att erhålla Early Bird-rabatt är den 11 juni 2019.

Räntefri delbetalning

Yogayama samarbetar med Human Finance, som erbjuder räntefri finansiering för denna utbildning, med avdrag på upp till 12 månader. Du kan också betala för längre perioder av intresse. Obligatorisk kreditgranskning. Kontakta dem via denna länk: Human Finans

Stipendium

För att stödja elever i behov erbjuder Yogayama Lärarutbildning möjligheten att ansöka om ett stipendium på 5000 NOK. Förbered din ansökan genom att beskriva dig själv, din yogabakgrund, vad du tycker Yogayama Lärarutbildning kan ge dig och hur ett stipendium kan hjälpa dig på din resa. Ansökan ska skickas till tt@yogayama.se minst en månad innan kursen börjar.

Har du fler frågor, tveka inte att höra av dig till oss via email tt@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar