Yogayama ble opprettet i Stockholm i 2004 og er i dag Skandinavias ledende yogaskole. Yogayamas utdanningsprogram gir deg muligheten til dyptgående opplæring i yoga, enten du ønsker å bli yogalærer eller kun vil øke egen forståelse for yoga. Et resultat av yogaens økte popularitet er et stort behov for velutdannede yogalærere. Vi har lang erfaring med utdanning av lærere på høyt nivå. Evnen til å lede seg selv er en forutsetning for å kunne lede andre. Mange oppfatter derfor vår utdanning som en moderne lederutdanning, og velger utdanningen av den grunn.

 

YOGASKOLE MED MANGE MULIGHETER

Som sertifisert yogayama-lærer åpner det seg flere jobbmuligheter innenfor Yogayama. Enten som lærer ved et av sentrene våre, eller ved å jobbe innenfor Yogayamas utdanningsvirksomhet. Eller kanskje er du vår neste franchisetaker som vil åpne et helt eget Yogayama-senter?

Hjertelig velkommen til Yogayamas utdanningsprogram og velkommen som en del av oss.

Schedule

Registrering og informasjon: tt@yogayama.se

More dates and places

Har du frågor?

Kontakta oss på tt@yogayama.se eller + 46 8 20 90 83

Pris & Betalning

Totala priset för Yogayama 200-timmars yogalärarutbildning är 45 500 NOK (49 000 SEK) inklusive moms (inklusive anmälningsavgiften på 5 000 NOK). Anmälningsavgiften betalas vid anmälan av kursen och resten av beloppet skall vara oss tillhanda 60 dagar före kursstart. Observera att anmälningsavgiften inte återbetalas. 

EARLY BIRD
3 200:- rabatt

Betala Yogayama 200-timmars lärarutbildning i sin helhet 5 månader före kursens startdatum och få en rabatt på 3 200 NOK! Med Early Bird rabatten är utbildningens totala pris 42 300 NOK inklusive moms. Denna rabatt kan inte kombineras med andra erbjudanden. Sista dagen för att erhålla Early Bird-rabatt är den 31 juli 2019.

Räntefri delbetalning

Yogayama samarbetar med Human Finance, som erbjuder räntefri finansiering för denna utbildning, med avdrag på upp till 12 månader. Du kan också betala för längre perioder av intresse. Obligatorisk kreditgranskning. Kontakta dem via denna länk: Human Finans

Stipendium

För att stödja elever i behov erbjuder Yogayama Lärarutbildning möjligheten att ansöka om ett stipendium på 5000 NOK. Förbered din ansökan genom att beskriva dig själv, din yogabakgrund, vad du tycker Yogayama Lärarutbildning kan ge dig och hur ett stipendium kan hjälpa dig på din resa. Ansökan ska skickas till tt@yogayama.se minst en månad innan kursen börjar.

Har du fler frågor, tveka inte att höra av dig till oss via email tt@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Norrköping

Hantverkaregatan 36
Norrköping, Sweden

+46 70 735 69 70

infonkpg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar