Malmö/Köpenhamn

Välkommen till Yogayama Teacher Training som ger dig möjlighet att fördjupa din förståelse för den yogiska traditionen under ledning av lärare av världsklass! Våren 2021 kommer vi till Malmö där vi välkomnar dig och även riktar oss till dig från Köpenhamn, därför är utbildningen dessutom på engelska.

Yogayamas 200 timmars Teacher Training är en internationell grundkurs för blivande yogalärare godkänd av Yoga Alliance, ett av de få internationella organ idag som certifierar yogalärare och yogaskolor. Sedan 2012 har Yogayama erbjudit sin välrenommerade ”Education in Yoga” både i Stockholm och i Göteborg. Yogayamas Teacher Training är en genomarbetad utbildning av högsta kvalitet med några av landets främsta lärare inom sina områden.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Spring 2021 Malmö/Köpenhamn

Välkommen att höra av dig vid frågor till tt@yogayama.se

More dates and places

Har du frågor?

Kontakta oss på tt@yogayama.se eller + 46 8 20 90 83

Pris & Betalning

Totala priset för Yogayama Teacher Trainng ® är 49 000 SEK, inklusive moms
Registrera dig gör du genom att betala in kursavgiften, maila oss på tt@yogayama.se så får du en faktura av oss som skall betalas in inom 5 arbetsdagar för att kunna ge dig en garanterad plats.

Early Bird-rabatt

Om du betalar hela utbildningen inom tre dagar erhåller du vår Early Birdrabatt på 3 500 SEK. Med Early Bird rabatten är utbildningens totala pris 45 500 SEK inklusive moms. Denna rabatt kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller fram till och med 30 november  2020.
Maila till tt@yogayama.se och be om att få Early Birdrabatten.

Räntefri delbetalning

Yogayama samarbetar med Human Finance, som erbjuder räntefri finansiering för denna utbildning, med avdrag på upp till 12 månader. Du kan också betala för längre perioder av intresse. Obligatorisk kreditgranskning. Kontakta dem via denna länk: Human Finans

Stipendium

För att stödja elever i behov erbjuder Yogayama Lärarutbildning möjligheten att ansöka om ett stipendium på 5000 SEK. Förbered din ansökan genom att beskriva dig själv, din yogabakgrund, vad du tycker Yogayama Lärarutbildning kan ge dig och hur ett stipendium kan hjälpa dig på din resa. Ansökan ska skickas till tt@yogayama.se minst en månad innan kursen börjar.

Har du fler frågor, tveka inte att höra av dig till oss via email tt@yogayama.se

Logi & Boende

 

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar