Yogayama Teacher Training ®
Yogayama startede i 2004 i Stockholm og er i dag Skandinaviens ledende yogaskole.
Yogayamas træningsprogram giver dig mulighed for at lære dybden i yoga,
uanset om du vil være yogalærer eller vil fordybe din egen forståelse af, hvad yoga er.
Som et resultat den popularitet som yogaen har fået på det seneste, findes der i dag et
større behov for veluddannede yogalærere. Vi har stor erfaring i at uddanne med et højt
kundskabsniveau. At kunne lede sig selv er en forudsætning for at kunne lede andre.
Mange ser derfor vores uddannelse som en moderne lederuddannelse og vælger at
tage den alene af denne grund.

EN YOGA SKOLE MED MANGE MULIGHEDER
Som certificeret yogayamalærer findes der flere jobmuligheder. Dels som lærer på
nogle af vores centre. Derudover er der også mulighed for at arbejde med Yogayama
i uddannelsesregi. Eller måske er du vores næste franchiseejer og åbner dit helt eget
Yogayamacenter? Varmt velkommen til Yogayamas uddannelsesprogram og velkommen til at blive en del af os.

Hvad gør vores uddannelse så unikt?
At arbejde med yoga handler for os om hele tiden at udvikle det, vi gør – og evaluere, analysere og forandre vores uddannelse. Vores lange erfaring med at uddanne lærere har givet os mulighed for løbende at fintune og forbedre vores uddannelser. Vi bruger meget tid og mange kræfter på at sikre, at vores uddannelser holder et højt vidensniveau og samtidig er udformet, så vi giver vores elever gode forudsætninger for at kunne tage læringen til sig på den bedste måde.

Hovedlærerteam
Vores erfaring har vist, at et hovedlærerteam på 2 lærere giver kontinuitet og sikrer kvaliteten på en bedre måde end et stort lærerteam. To hovedlærere gør, at vi bedre kan følge elevernes rejse og udvikling, da det giver en tydeligere rød tråd i undervisningen, når læreren kan fylde på ud fra det, eleven har lært tidligere, og risikoen for gentagelser forsvinder. Hver gruppe er individuel, og selvom vi følger en fast struktur, kan visse grupper have brug for forskellige grader af støtte eller gentagelse af forskellige ting. Dette samler vi op på og tilpasser undervisningen derefter.

Tidligere erfaring
Det forpligter at gå på vores uddannelse og kræver en seriøs arbejdsindsats. Vi henvender os mere til elever, der er villige til at yde den nødvendige indsats, end vi forventer et bestemt antal timer på måtten. Mange elever kan føle stress, fx op til eksamen. Vi guider dem væk fra et pensum, de skal lære i hovedet, uden for sig selv, og giver dem i stedet tryghed til at forstå, at det er den indre refleksion og praksis på måtten, som giver dem kompetencerne til at klare prøven. Den enkeltes arbejde handler altså meget om at afsætte tid til netop dette og være villige til at lægge det arbejde, der kræves.

Mentorer og assistenter
Yogayama har en gedigen opbygget struktur og håndplukker elever fra uddannelserne for at videreuddanne dem gennem vores assistent- og mentorprogram. Læs mere i vores brochure.

Digitalt
For at støtte vores elever på den bedste måde har du adgang til hele dit undervisningsmateriale digitalt. Ud over manualer er der også hjemmeopgaver og skemaer. Derudover bliver du gennem vores digitale værktøj en del af vores forum, hvor du enkelt kan kommunikere med dine lærere, kursuskolleger, mentorer og assistenter. Ud over det kommer du også med i vores alumnigruppe med flere hundrede af vores eksaminerede elever, og du bliver en del af et fællesskab, hvor I udveksler erfaringer, kan tippe hinanden om jobs, spørge om gode råd eller bare socialisere. Du kommer også i gang med studierne, inden uddannelsen er startet, gennem hjemmeopgaver og et anatomikursus fra Yogayamas e-læringsprogram. Kurset er udviklet af James Brown, der er adjunktprofessor i yoga, som også er ansvarlig for anatomidelen i uddannelsen. E-læringskurset ligger ud over dine 200 timer, og du får adgang til det, så snart kurset er betalt i sin helhed.

Intensiv
Fordelen ved at opdele uddannelsen i intensive forløb over en længere periode er, at man når at få praktikken integreret i krop – og sind. Som elev bliver du i dit yogafokus i en længere periode, hvilket gør det lettere at beholde det, man har praktiseret, oplevet og forstået, når man kommer hjem.

København

Tilmeldning & information: tt@yogayama.se

More dates and places

Har du spørgsmål??

Kontakt os tt@yogayama.se eller + 46 8 20 90 83

Pris & Betaling

Den samlede pris for Yogayama 200-timers yogalæreruddannelse er DKK 35.000 (SEK 49.000) inklusive moms (inklusive registreringsgebyr på DKK 5.000). Registreringsgebyret skal betales ved kursets registrering og resten af beløbet skal være modtaget af os 60 dage før kursets start. Bemærk venligst at registreringsafgiften ikke refunderes.

SUPER EARLY BIRD
4 600:- rabat

Betal Yogayama 200 timers læreruddannelse fuldt ud 8 måneder før kursets startdato og få en rabat på 4.600 DKK! Med Early Bird rabat er den samlede uddannelsespris 30.400 DKK inklusive moms. Denne rabat kan ikke kombineres med andre tilbud. Den sidste dag til at modtage Early Bird rabatten er 31. juli 2019.

EARLY BIRD
2 500:- rabat

Betal Yogayama 200 timers læreruddannelse fuldt ud 6 måneder før kursets startdato og få en rabat på 2 500 DKK! Med Early Bird rabat er uddannelsens samlede pris DKK 32.500 inklusive moms. Denne rabat kan ikke kombineres med andre tilbud. Den sidste dag til at modtage Early Bird rabatten er 28. september 2019.

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Norrköping

Hantverkaregatan 36
Norrköping, Sweden

+46 70 735 69 70

infonkpg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar