Det är med stor glädje som vi presenterar Yogayama Teacher Training 200h i Köpenhamn.

Yogayamas utbildningsprogram ger dig möjlighet att lära dig yoga på djupet, oavsett om du vill bli yogalärare eller för att fördjupa din egen förståelse för yoga. Som ett resultat av den popularitet som yogan har fått finns ett stort behov av välutbildade yogalärare. Vi har lång erfarenhet av att utbilda på en hög kunskapsnivå.

Yogayamas 200 timmars Teacher Training är en internationell grundkurs för blivande yogalärare godkänd av Yoga Alliance, ett av de få internationella organ idag som certifierar yogalärare och yogaskolor. Sedan 2012 har Yogayama erbjudit sin välrenommerade ”Education in Yoga” både i Stockholm och i Göteborg. Yogayamas Teacher Training är en genomarbetad utbildning av högsta kvalitet med några av landets främsta lärare inom sina områden.

Varmt välkommen till Yogayamas utbildningsprogram och välkommen att bli en del av oss!

More dates and places

Masterclasses i Köpenhamn

Har du frågor?

Kontakta oss på tt@yogayama.se eller + 46 8 20 90 83

Mer info kommer inom kort.

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar