Ny kurs – Yogayama Teacher Training® 100 h

Välkommen till Yogayama Teacher Training® Program, som ger dig möjlighet att fördjupa din förståelse för den yogiska traditionen under ledning av lärare i världsklass!

Våren 2023 öppnar vi upp en ny kurs som ger dig möjligheten att studera 100 hr av vårt gedigna utbildningsprogram Yogayama Teacher Training® 200 hr. Det går att efter kursens avslut senare lägga till de resterande 100 hr för att bli Certifierad lärare.
Läs nedan vilka delar av kursprogrammet som ingår i 100 hr utbildningen.

Den här kursen på 100 hr är:
1) För dig som inte vill undervisa andra, utan mer vill hitta en kurs som ger fördjupande kunskaper inom Yoga.
2) För dig som vill börja undervisa men som vill kunna dela upp utbildningen i två delar, kanske av tidsmässiga- eller ekonomiska skäl.
3) För dig som inte riktigt vet ännu om undervisa är något för dig, men som gärna vill utforska det djupare, för att sedan kunna lägga till slutdelen vid ett senare tillfälle.

Kursen är inte:
1) För dig som vill fördjupa dig i samtliga delar av Yogayama Teacher Training®s innehåll.
2) För dig som tycker att det är av stor betydelse att ha kurskamrater genom hela utbildningen som  stöttar varandra och ofta blir en tight grupp även efter utbildningens slut.
3) För dig som vill gå en Certifierad yrkesutbildning.

Yogayamas Teacher Training 200 hr är en internationell grundkurs för blivande yogalärare godkänd av Yoga Alliance, ett av de få internationella organ idag som certifierar yogalärare och yogaskolor. Sedan 2012 har Yogayama erbjudit sin välrenommerade ”Education in Yoga” både i Stockholm, Malmö och Göteborg. Yogayamas Teacher Training är en genomarbetad utbildning av högsta kvalitet med några av landets främsta lärare inom sina områden.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Fall 2023 Stockholm

More dates and places

Har du frågor?

Kontakta oss på tt@yogayama.se eller + 46 8 20 90 83

Pris & Betalning

Pris för Yogayama Teacher Training ® 100 h är 27 500 SEK, inklusive moms
Registrera dig gör du genom att betala in kursavgiften, maila oss på tt@yogayama.se så får du en faktura av oss som skall betalas in inom 7 arbetsdagar för att kunna ge dig en garanterad plats.

Rabatt på medlemskap

Som elev på Yogayama-lärarutbildning har du möjlighet att teckna ett TT-elevmedlemskap på autogiro för 500 kr per månad. Med detta medlemskap får du fullständig tillgång till och obegränsad användning av alla Yogayamas klasser på Yogayama Östermalm

Du kan starta ditt TT-medlemskap så snart du har betalat kursavgiften och det gäller som längst till utbildningens sista dag och maximalt i 12 månader. För att starta ditt TT-medlemskap skicka bankuppgifter till tt@yogayama.se minst en vecka före den dag du vill börja använda ditt medlemskap.

Räntefri delbetalning

Yogayama samarbetar med Human Finance, som erbjuder räntefri finansiering för denna utbildning, med avdrag på upp till 12 månader. Du kan också betala för längre perioder av intresse. Obligatorisk kreditgranskning. Kontakta dem via denna länk: Human Finans

Certifiering

Vill du gå vidare och bli certifierad Yogayama Teacher Training® lärare och uppfylla kraven för Yoga Alliance så skall du ha 200hr totalt för den första nivån av certifiering.
Du kan då antingen komplettera med de sista 100 hr längre fram eller gå utbildningen i sin helhet. Läs mer om Yogayama Teacher Training 200 hr

Har du fler frågor, tveka inte att höra av dig till oss via email tt@yogayama.se

Logi & Boende

Yogayama samarbetar med ett hotel I Stockholmsområdet som erbjuder rabatterade priser för dig som är elev på Yogayama.

För workshops, kurser och utbildningar på studio Yogayama Östermalm:
Mornington.se
Adress:  Nybrogatan 53 , 114 40 Stockholm
Telefon: 08 – 507 330 00
Mornington ger 15 % rabatt för alla våra elever. Kontakta tt@yogayama.se för att få rabattkod.

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar