Göteborg

Det är med stor glädje som vi presenterar en av de mest genomarbetade yogalärarutbildningarna på Yogayamas yoga studio i Göteborg. Här vill vi välkomna dig att fördjupa dig i yogisk tradition tillsammans med några av Sveriges mest erfarna specialister och föreläsare inom ämnet.

Yogayamas utbildningsprogram ger dig möjlighet att lära dig yoga på djupet, oavsett om du vill bli yogalärare eller för att fördjupa din egna förståelse för yoga. Som ett resultat av den popularitet som yogan har fått finns ett stort behov av välutbildade yogalärare. Vi har lång erfarenhet av att utbilda på en hög kunskapsnivå. Upplägget är unikt och innefattar bland annat e-learningkurser, digitala hjälpmedel och ett gediget genomarbetat kursinnehåll förmedlat av några av landets mest erfarna yogalärare.

Varmt välkommen till Yogayamas utbildningsprogram och välkommen att bli en del utav oss!

Spring 2021 Göteborg

More dates and places

Har du frågor?

Kontakta oss på  tt@yogayama.se eller + 46 8 20 90 83

Pris & Betalning

Totala priset för Yogayama Teacher Trainng ® är 49 000 SEK, inklusive moms
Registrera dig gör du genom att betala in kursavgiften, maila oss på tt@yogayama.se så får du en faktura av oss som skall betalas in inom 5 arbetsdagar för att kunna ge dig en garanterad plats.

Early Bird-rabatt

Om du betalar hela utbildningen inom 3 dagar erhåller du vår Early Birdrabatt på 3 500 SEK. Med Early Bird rabatten är utbildningens totala pris 45 500 SEK inklusive moms. Denna rabatt kan inte kombineras med andra erbjudanden. Obs! Gäller fram till och med 31 juli 2020.
Maila till tt@yogayama.se och be om att få Early Birdrabatten.

Rabatt på medlemskap

Som elev på Yogayama-lärarutbildningen har du möjlighet att teckna ett TT-elevmedlemskap på autogiro för 350 kr per månad. Med detta medlemskap får du fullständig tillgång till och obegränsad användning av alla Yogayamas klasser på den studio som du går din TT på.

Du kan starta ditt TT-medlemskap så snart du har betalat anmälningsavgiften och det gäller som längst till utbildningens sista dag och maximalt i 12 månader. För att starta ditt TT-medlemskap skicka bankuppgifter till tt@yogayama.se minst en vecka före den dag du vill börja använda ditt medlemskap.

Räntefri delbetalning

Yogayama samarbetar med Human Finance, som erbjuder räntefri finansiering för denna utbildning, med avdrag på upp till 12 månader. Du kan också betala för längre perioder av intresse. Obligatorisk kreditgranskning. Kontakta dem via denna länk: Human Finans

Stipendium

För att stödja elever i behov erbjuder Yogayama Lärarutbildning möjligheten att ansöka om ett stipendium på 5000 SEK. Förbered din ansökan genom att beskriva dig själv, din yogabakgrund, vad du tycker Yogayama Lärarutbildning kan ge dig och hur ett stipendium kan hjälpa dig på din resa. Ansökan ska skickas till tt@yogayama.se minst en månad innan kursen börjar.

Har du fler frågor, tveka inte att höra av dig till oss via email tt@yogayama.se

Logi & Boende

Om du behöver logi medans du deltar i våra workshops, utbildningar och kurser kan du ta del av rabatterade priser hos Hotel Riverton och på Nordic Choice Hotels.

Hotel Riverton
Stora Badhusgatan 26, 411 21 Göteborg
+46 (0)31 750 10 00

Hotel Riverton erbjuder 12% rabatt. Boka via våra hemsida www.riverton.se med företagskod: Yogayama. I logipriset ingår frukostbuffé, 10% rabatt på mat i restaurang View Skybar & Restaurant, WIFI, tillgång till relaxavdelning och gym

Nordic Choice Hotels
www.choice.se
0771 – 666 70 00.

Vid bokning meddela personalen att du vill använda Yogayamas företagsavtal.

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar